Laurien
Laurien

'Ik kan blijven variëren'

“De kledingstukken van Masterpiece vullen mijn garderobe naadloos aan. Ik kan blijven variëren én het bespaart me zoektochten naar stuks die in mijn eigen garderobe ontbreken!”

Paola
Paola

'Meer dan de moeite waard'

“Share a Masterpiece is een uitkomst als je van mooie kleding houdt. Lieke en Suzanne hebben oog voor detail en konden al na het eerste bezoek inschatten welke stijl bij me past. De collectie is zowel in de mid- en high-end divers en biedt iedere maand weer andere items om te dragen. Met het ’sharing’ concept wordt de duurzaamheid en daardoor de bijdrage aan het milieu ook niet uit het oog verloren. Meer dan de moeite waard dus om het een keer uit proberen…”

Karin
Karin

'Ik zou Masterpiece bij iedereen aanraden'

“Onlangs heb ik voor een bruiloft een prachtige Ted Baker jurk bij Masterpiece gehuurd. Ik ben een grote voorstander van dit concept: uitstekende service, goede kwaliteit kleding én nog eens duurzaam ook! Ik zou Masterpiece bij iedereen aanraden die het belangrijk vindt om er modieus uit te zien en bij wil dragen aan een duurzame mode-industrie.”

Esther
Esther

'Qua duurzaamheid een hele stap vooruit'

“Het is elke maand weer een feestje om de nieuwe kledingstukken mee te nemen. Masterpiece denkt met me mee en regelmatig krijg ik berichtjes dat er een item is binnengekomen wat perfect bij mij zou passen. Ik koop nu zelf geen kleding meer, dus ook qua duurzaamheid is het voor mij een hele stap vooruit.”

Inge
Inge

'De items zijn met zorg uitgekozen'

“De items bij Masterpiece zijn stuk voor stuk mooi en met zorg uitgekozen. Toen ik een jurk zocht voor een speciale gelegenheid, werd er heel goed meegedacht met wat er mooi zou staan bij mij. Die persoonlijke touch is heel bijzonder en fijn!”

Margriet
Margriet

'Fantastisch en snelle verhuurservice'

“Een panterrokje van Monique van Heist had ik via de fantastisch en snelle verhuurservice van Masterpiece lastminute nog in mijn koffer. Extra speciaal voelde ik me tijdens mijn vakantie om zo een exclusief item te dragen! Echt een aanrader!”