Inspiratie

Closet Sale!

Yes, we gaan het weer doen: op zaterdag 1 oktober organiseren we tussen 14 en 18 uur een Closet Sale! We verkopen prachtige designeritems van merken als Natan, By Malene Birger, Dries van Noten, Samsoe Samsoe, Scotch & Soda, Monique van Heist, Marjolein Elisabeth en nog veel meer. Verwacht kleine prijsjes en een gezellige middag!

In mei organiseerden we een eerste closet sale en dat was een groot succes. Met het najaar in aantocht willen we graag ruimte maken voor nieuwe collectie, vandaar dat we opruimen en van alles gaan verkopen. Sommige items zijn al regelmatig verhuurd, maar er zitten ook gloednieuwe items tussen! Wil jij een prachtig designer item aan je garderobe toevoegen? Kom dan op zaterdag 1 oktober naar onze showroom in Den Haag.

Lijkt dit je wat? Stuur ons dan even een mailtje, info@shareamasterpiece.com, of laat hier een berichtje achter. Dan zetten we je op de gastenlijst!

O ja, het is ook nog eens de uitgelezen mogelijkheid om onze verhuurcollectie eens te bekijken, te passen en vragen te stellen over het huren van kleding.