Inspiratie

Huur nu met korting

De hele maand september hebben we een leuke actie! Als je namelijk voor eind september een abonnement bij ons afsluit dan krijg je 20% korting op je eerste factuur. Dus heb je het huren van kleding altijd al willen proberen dan is dit het moment! 

Drie jaar geleden begon ons Masterpiece-avontuur. We bouwen iedere dag verder aan ons bedrijf om onze ambitie en droom waar te maken. Die ambitie is het grootste kledingverhuurplatform in Europa realiseren om op die manier de mode-industrie te verduurzamen.

Kleding huren is voor veel mensen nog nieuw. Gelukkig zijn er al een hoop nieuwsgierige klanten die het huren van kleding hebben uitgeprobeerd en omarmen.

Het afgelopen jaar zijn we sterk gegroeid en nog steeds mogen we iedere maand meer vrouwen helpen met een prachtige duurzame garderobe.

Momenteel zijn we in gesprek met verschillende investeerders om Masterpiece de boost te geven die het verdient. We willen laten zien dat de Nederlandse markt helemaal klaar is voor het huren van kleding. En dat doen we graag met jullie! We hebben onszelf ten doel gesteld dat we eind september met minimaal 50 abonnees zijn gegroeid.

Help jij ons mee?

  • Sluit je voor 30 sept een abonnement af? Met de code ‘WelkomMasterpiece’ krijg je 20% korting op je eerste factuur. Huren kan al vanaf € 40,- per maand en met korting nu dus voor maar € 32,-.
  • Ken je iemand voor wie het huren van kleding ook echt iets is? Als je iemand bij ons aandraagt die vervolgens een abonnement of seizoenspakket afsluit, ontvangen jullie beiden een huurtegoed van € 45,- Stuur ons even een berichtje dan krijg je van ons allebei een kortingscode.