Inspiratie

Circular Fashion Matters

Een half jaar gelden begonnen we samen met de Haagse modebedrijven Atelier Jungles en de Naaierij een uniek circulair fashion project. Het resultaat is nu af: een geweldige duurzame kledingcollectie die op 24 maart wordt gelanceerd!

Deze collectie, die we met elkaar hebben bedacht en door Atelier Jungles is ontworpen, kan exclusief gehuurd worden bij ons kledingverhuurplatform. Daar zijn we natuurlijk super trots op!

De collectie bestaat uit onder andere twee prachtige pakken, tops, blouses en jurken van vegan silk. Bijna allemaal gemaakt van deadstock materialen; prachtige stoffen in beperkte oplage die ‘over’ zijn en niet meer worden gebruikt. Super zonde natuurlijk als hier niks mee wordt gedaan.

Alle stofresten en samples worden door de Naaierij verwerkt tot nieuwe producten, bijvoorbeeld meditatiekussens en accessoires. Met elkaar doen we zo ons best om stoffen en kledingstukken heel veel levens te geven en maximaal te gebruiken.

Wil jij de eerste zijn die deze nieuwe circulaire collectie huurt? Of wil je meer weten over dit unieke circulaire ketenproject? Kom dan naar onze officiële launch party! Je bent meer dan welkom om op donderdag 24 maart tussen 16.00 en 19.00 uur met ons te proosten bij de Naaierij in Den Haag (Boekhorststraat 161).