Inspiratie

Closet Sale!

Het gaat eindelijk gebeuren: op zaterdag 12 maart organiseren we tussen 14 en 18 uur onze eerste Closet Sale! We verkopen prachtige designeritems van merken als Natan, By Malene Birger, Dries van Noten, Samsoe Samsoe, Scotch & Soda, Monique van Heist, Marjolein Elisabeth en nog veel meer. Verwacht kleine prijsjes en een gezellige middag!

Het stond al een hele tijd op onze planning, maar door corona en drukte kwam het er steeds niet van; een Closet Sale. Maar nu gaat het er dan toch van komen. We hebben alle Masterpieces uitgezocht en we gaan afscheid nemen van heel wat items. Wil jij een prachtig designer item aan je garderobe toevoegen? Kom dan op zaterdag 12 maart naar onze showroom in Den Haag.

Lijkt dit je wat? Stuur ons dan even een mailtje, info@shareamasterpiece.com, of laat hier een berichtje achter. Dan zetten we je op de gastenlijst!

O ja, het is ook nog eens de uitgelezen mogelijkheid om onze verhuurcollectie eens te bekijken, te passen en vragen te stellen over het huren van kleding.