Inspiratie

We need your help!

We hebben heel leuk nieuws! Samen met duurzaam kledingmerk Atelier Jungles en repair- en tweedehandskledingwinkel de Naaierij gaan we een collectie maken die exclusief bij ons te huur zal zijn!

Om inzicht te krijgen in waar behoefte aan is hebben we een enquête opgesteld. Dus wat mis je nog in onze collectie of wat zou je heel graag willen huren? Dit is jouw kans om mee te beslissen over wat wij verhuren en wat er dus binnenkort in jouw kast hangt. Een knalroze jurk, een blazer met print of iets heel anders? Laat het ons weten!

Dat kan via deze link: https://forms.gle/dk2RErS5Y9F8wypj9

Misschien ken je Atelier Jungles al. We verhuren al een paar maanden een aantal items van dit mooie merk. Het Haagse label werkt bijna uitsluitend met deadstock materialen, prachtige stoffen in beperkte oplage die ‘over’ zijn en niet meer worden gebruikt. Super zonde natuurlijk als hier niks mee wordt gedaan. Eigenaresse Giselle van der Star maakt hier samen met haar team hele mooie items van.

De Naaierij is een repair- en tweedehandskledingwinkel geleid door twee vrouwen; Roosmarijn en Isabelle. Samen zetten zij zich in voor meer kennis over duurzame mode, geven ze naaicursussen, repareren ze gebruikte kleding zodat deze weer een hele tijd meekan, maar ze doen nog veel meer. Zoals nu samen  met Atelier Jungles en ons dit geweldige project om stoffen en kleding niet 1, 2, maar wel 3 of nog veel meer levens te geven.