Inspiratie

Week van de Kledingbibliotheek

UPDATE

Wegens de nieuwe coronamaatregelen gaat ons event op donderdag 18 november in het Student Hotel niet door. Wel is het mogelijk om bij ons langs te komen in de showroom! Tussen 15.30 en 17.30 uur openen we onze deuren en kun je, zonder een afspraak te maken, onze collectie komen bekijken en passen. We vertellen je heel graag hoe wij werken en beantwoorden al jouw vragen over het huren van kleding!

Tussen maandag 15 en zondag 21 november vindt de eerste editie van de Week van de Kledingbibliotheek plaats. Tijdens deze week zetten wij ons met andere kledingbibliotheken in heel Nederland in om meer aandacht te vragen voor het huren van kleding!

Tijdens de Week van de Kledingbibliotheek vinden er allerlei online en offline activiteiten plaats. Centraal staat de verduurzaming van je garderobe en natuurlijk het kennismaken met het huren van kleding.

WVDK is een initiatief van de Sustainable Fashion Gift Card en kledingbibliotheken in heel Nederland. Samen willen we meer aandacht vragen voor kleding lenen als vervanging voor kopen. Zo zorgen we beter voor onze planeet zonder in te boeten op stijl. Met de event-week ‘Week van de Kledingbibliotheek’, vergroten we de bekendheid van kleding lenen onder media, merken en het brede publiek.