Inspiratie

Fitting Event 19 september

Eindelijk kan het weer! Op zondagmiddag 19 september organiseren we tussen 15.30 en 18.30 het eerste Fitting Event in 1,5 jaar tijd!

Heb jij na een lange tijd ook weer meer borrels, feestjes en etentjes in de agenda staan? En ga je vanaf september misschien ook weer wat vaker naar kantoor? Kom dan een nieuwe outfit bij ons uitzoeken! Of twijfel je al langer of kleding huren iets voor je is? We geven op deze zondagmiddag graag antwoord op al jouw vragen.

We presenteren onze mooiste en laatste collectie in onze showroom in Den Haag en dat onder het genot van een hapje en een drankje. Dus vraag je vriendinnen/buurvrouw/familie/collega’s mee en ontdek of het huren van kleding iets voor jou is!

Al ervaring met het huren van kleding en misschien al klant bij ons? Wij vinden het heel leuk als je komt!

Stuur ons even een mailtje om je aan te melden. Dat doe je hier.