Inspiratie

Shopping Tour SFGC

Zoals je misschien al weet kun je bij Masterpiece de Sustainable Fashion Gift Card verzilveren. De organisatie achter deze nieuwe cadeaukaart heeft iets leuks bedacht: namelijk een online shopping tour en daar doen wij aan mee!

Tijdens de shopping tour maak je kennis met de aangesloten fashion pioniers, hun collecties en de verhalen achter de kleding en accessoires. Op woensdag 4 november doen wij mee en vertellen we je meer over het huren van kleding en laten we je alvast wat gave decemberoutfits zien. Tijdens de shopping tour kan je natuurlijk heel wat inspiratie opdoen voor een mooi cadeau voor tijdens de feestdagen, voor jezelf of een ander.

De tour is gratis voor iedereen met een geldige Sustainable Fashion Gift Card. Zonder SFGC is de tour 5 euro (50 cent transactiekosten), maar deze  wordt omgezet naar een SFGC als je deze in 2020 wil besteden bij een van de 60+ fashion pioniers. Wil je meer weten over de shopping tour? Kijk dan even op hun website

En om meer te weten over de samenwerking die wij hebben met SFGC lees je deze blog.