Inspiratie

Sustainable Fashion Gift Card

Masterpiece x Sustainable Fashion Gift Card

Wij hebben onze missie nooit onder stoelen of banken gestoken; met Masterpiece willen we bijdragen aan een duurzamere mode-industrie. Dus toen wij hoorden over de Sustainable Fashion Gift Card wisten we meteen dat we hieraan mee wilden werken! Deze nieuwe giftcard is eerder dit jaar gelanceerd en richt zich volledig op duurzaamheid. Het is de eerste kaart die je naast merken en -winkels, ook bij fashion rental bedrijven kan verzilveren. Nu dus ook bij ons!

Wat ons betreft komt de liefde voor kleding en de wens om ‘iets’ te doen voor een beter milieu perfect samen bij het idee achter Masterpiece; kleding lenen en delen. Dat is ook precies hoe Masterpiece is ontstaan, namelijk uit een persoonlijke worsteling tussen graag regelmatig iets nieuws willen kopen, maar tegelijkertijd niet langer willen bijdragen aan de massaconsumptie en het in stand houden van de fast fashion industrie. Wij kennen elkaar uit onze studententijd, woonden een hele tijd in hetzelfde studentenhuis en leenden in die tijd al vaak kleding uit aan elkaar. Iets wat natuurlijk heel veel zussen en vriendinnen doen. Dus waarom dit dan niet op grote schaal? Zo simpel kan het zijn! We vinden het fantastisch om nu met Masterpiece mooie stappen te maken en ons aansluiten bij de Sustainable Fashion Gift Card is daar een van.

Hoe werkt de Sustainable Fashion Gift Card in de Masterpiece webshop?

Heb jij een giftcard en wil je die bij ons verzilveren? Dat is heel simpel!

Vul je mandje met items die je graag wilt huren. Bij het afrekenen kun je de actiecode/giftcard-nummer invoeren. Je betaalt dan direct met de SFGC.

Geïnspireerd door de missie achter deze giftcard? Geef hem dan cadeau! Je koopt hem via deze website.

 Wil je meer weten over de Sustainable Fashion Gift Card? Kijk dan op de website: https://sustainablefashiongiftcard.nl/